Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/socialnewsify.com/los-angeles.se/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4783
Allt du behöver veta om Hop-on Hop-off bussarna i Los Angeles?

Hop-on Hop-off sightseeingbussar i Los Angeles

Upplev Los Angeles på ett smidigt sätt med Hop-on Hop-off bussarna

Los Angeles sträcker sig över ett väldigt stort område och det är inte helt enkelt att ta sig runt överallt så att hyra bil i Los Angeles är verkligen att rekommendera.
För dig som inte vill eller har möjlighet att hyra bil i Los Angeles så finns det som i många andra städer runtom i världen Hop-on Hop-off bussar även i Los Angeles.

Starline Tours ligger i hjärtat av Hollywood och är det största företaget i Los Angeles som erbjuder ett stort utbud av olika bussturer runt om i Los Angeles. Starline Tours grundades 1935 och man startade med tre limousiner och körde turister runt Los Angeles för att se olika kändishem.
Starline City Sightseeing i Los Angeles
täcker över 16 mils guidade turer med guidning på över nio olika språk vilket gör Starline City Sightseeing till den största Hop-on Hop-off-tjänsten i världen!

Förutom Hop-on Hop-off bussarna så erbjuder Starline Tours även de välkända turerna där man kan åka runt och titta vart alla kändisar bor.

Det finns även en hel del andra guidade turer att välja bland såsom bla City och Beach ToursGrand Tour av L.AWarner Brothers VIP Tour och Movie Locations Tour.

Det finns även olika turer till de olika stora attraktionerna i södra Kaliforninen såsom Universal Studios, Disneyland, Six Flags Magic Mountain, Knott´s Berry Farm och Sea World samt dagsutflykter till San Diego och Tijuana.

Vilken av alla bussturer i Los Angeles skall jag välja?

Med ett så stort utbud av guidade bussturer i Los Angeles så kan det vara svårt att veta vilken man skall välja så vi hjälper dig att hitta rätt bland de olika alternativen.

Hop-on Hop-off city tour!

Hop-On Hop-Off Los Angeles sightseeing bussar är lätta och roliga att använda.
Du köper biljett och går ombord på Hop-on Hop-off bussen på någon av de 70 hållplatserna som finns tillgängliga och åker runt till du hittar en plats du vill utforska mer, när du är färdig med att se den platsen så hoppar du på en ny buss vid valfri hållplats.
När du sitter på bussen så får du en förinspelad turnéberättelse och tjänsten finns på hela nio språk (engelska, spanska, portugisiska, kinesiska, japanska, koreanska, tyska, franska och italienska)
Du får även en broschyr med tidtabell och busschema som gör att du enkelt kan planera din dag.

Se var de olika kändisarna bor!

Varje år kommer miljontals besökare till Los Angeles med förhoppningen att få se en kändis eller filmstjärna och kanske är du en av dem.
Med Starline Tours kan du åka med på en Hollywood turné bland de olika kändisarna och filmstjärnornas hus, Starline Tours leder dig genom några av stadens ikoniska landmärken och deras bussar får åka där andra resebyråer är förbjudna.
Under resans gång får du underhållande berättelser av din guide.
Glöm inte kameran eftersom du kanske kommer att få se en stjärna.

Free WordPress Themes, Free Android Games