Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/socialnewsify.com/los-angeles.se/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4783
Bäst shopping i Los Angeles - här finns allt från billiga fynd till dyr lyx

Shopping i Los Angeles

Shopping i Los Angeles, allt från billigt till dyrt!

När det gäller shopping i Los Angeles så finns det definitivt något för alla smaker och plånböcker.
I vilket område man än befinner sig i Los Angeles så finns det i stort sett alltid möjlighet till rolig shopping. Det finns mängder av olika shoppingområden i Los Angeles och varje område har sin speciella karaktär med olika varor och olika prisklasser.

Om du letar efter dyrare märken av kläder och smycken så är Rodeo Drive det rätta stället för dig. Rodeo Drive är en gata i Beverly Hills som är känt för exklusiva butiker med många av världens dyraste och mest exklusiva märken.
Rodeo Drive sträcker sig från Beverwill Drive till Sunset Boulevard och vid området Gyllene Triangeln finns shoppingområdet med lyxbutiker. Även om man inte är ute efter att handla så är Rodeo Drive en gata som bör besökas när man är i Los Angeles, har man tur kan man även få se en och annan kändis i området runt Rodeo Drive.

På Rodeo Drive hittar du butiker med kända varumärken som Dior, Lacoste, Louis Vuitton och Gucci för att nämna några.
Söker du efter lite mer normala priser kan du istället bege dig till exempelvis Los Angeles Fashion District, Third Street Promenade i Santa Monica eller Venice Beach Boardwalk. 
Vill man göra fynd och handla märkeskläder till riktigt bra priser så bör man söka upp de outlets som finns i Los Angeles.

(Karta över Rodeo Drive)

Här hittar du förslag på bra shopping i Los Angeles

 • Grand Central Market – Downtown En saluhall som funnits i drygt 100 år och samlar Los Angeles kök och kultur på ett ställe. Med ett stort utbud av restauranger på Grand Central Market LA så finns det något att äta för alla. Självklart kan man även köpa med sig mat hem.
 • Hollywood & Highland Ett stort nöjescenter för både turister och lokalbefolkningen. Här erbjuds shopping i världsklass med över 70 butiker, restauranger, filmpremiärer med röda mattan och en hel del underhållning. Här finns även Dolby Theatre där Oscarsgalan hålls. Det finns även nattklub på Hollywood & Highland.
 • LA Fashion District Ett populärt shoppingställe i Los Angeles. 70% av LA Fashion District består dock av grossistrelaterad verksamhet och är en viktig marknadsplats för både grossister och återförsäljare där de kan handla allt inom mode och accessoarer. I området finns även LA Flower Market som är den största blomstermarknaden i USA, här hittar du alltid färska blommor.
  Santee Alley är ett annat område i LA Fashion District som är väldigt populärt. I gränden Santee Alley finns mer än 150 butiker och platsen är känd för sin festivalliknande atmosfär och fantastiska fynd. Här finns allt från kläder till hela familjen, leksaker, parfymer, presentartiklar och mycket mer. Santee Alley är öppet 365 dagar per år.
 • Rodeo Drive Det dyraste och mest omtalade shoppingstället i Los Angeles, kanske till och med i världen. Här finns alla de stora och dyra varumärkena och även om man inte skall handla så är Rodeo Drive ett måste att besöka om man är i Los Angeles, har du tur så kan du även stöta på en kändis här.
 • Third Street Promenade – Santa Monica Populärt område med utomhusshopping och matmarknad. Här finns mer än 200 olika butiker, restauranger och nöjesplatser. I södra änden av Third Street Promenade finns Santa Monica Place som är ett tre våningar högt shoppingcenter med ca 100 restauranger och butiker.
 • Venice Beach Boardwalk  En 2,5 kilometer lång strandpromenad i Los Angeles med mängder av gatuförsäljare och artister, här kan man se allt från breakdance, jonglörer, någon som går på glas eller någon som sjunger. Här kan du även bli spådd om din framtid, göra en tillfällig tatuering eller få ditt namn skrivet i ett riskorn. På Venice Beach Boardwalk kan man även köpa konst, hantverk och souvenierer. Stanna gärna till och ta en drink eller en bit mat på någon av alla barer och restauranger längs Venice Beach Boardwalk.
 • The Groove Har bra shopping om du letar kläder, assessorer, skönhetsprodukter mm. The Grove är ständigt i förändring pga sina många pop-up butiker.
 • Beverly Center Är en shopping galleria med stort utbud av butiker och restauranger.
 • Westfield Century City Inomhusgalleria med stort utbud av shopping och restauranger.
 • Westside Pavilion Inomhusgalleria med butiker och restauranger.

Hitta billiga flyg här!

Free WordPress Themes, Free Android Games